OM OS 


HVEM ER VI


IDEGRUNDLAG

Gennem udførelse af glarmester- og tømrerarbejde ønsker vi, at tilfredsstille behovet hos vores kunder på kort såvel som på lang sigt.
Idegrundlaget ønskes realiseret ved at følge udviklingen inden for vores område, og hele tiden fokusere på at yde den bedst mulige kvalitet og rådgivning.

HOVEDMÅLSÆTNING
At overleve og udvikle virksomheden i en gunstig retning på længere sigt, ved at være bedre end andre virksomheder af vor art.

KUNDEPROFIL
Hos Thykjær er vi bevidst om, at kunden er den vigtigste del af vores virksomhed, og for os er det derfor vigtigt, altid at have glade og tilfredse kunder.
Thykjær kan i dag klare mindre såvel som større opgaver, hvilket gælder for både private og erhvervsdrivende.

KVALITETSPROFIL
Hos Thykjær ønsker vi aldrig, at gå på kompromis med kvaliteten. Vores ydelser skal kvalitetsmæssigt afdække kundens krav og de gældende regler, så vi altid lever op til kundens forventninger.

MEDARBEJDERPROFIL
Thykjær ønsker at fastholde sine i dag dygtige medarbejdere. Samtidig ønsker vi at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, ved at give vores medarbejdere mulighed for personlig og faglig udvikling.

HISTORIE


I 1970
Blev Thykjær Glas etableret af Jørgen Thykjær. Jørgen blev udlært hos en af Odenses glarmestre og opnåede her flere års erfaring inden han selv ønskede at prøve kræfter som virksomhedsindehaver. Hustruen Annie passede telefon og regnskab.

I 1972 OG 1980
startede henholdsvis sønnerne Per og Jan som lærlinge i Thykjær Glas. Begge har siden deres læretid været i firmaet.

I 1976
afgik Jørgen ved døden, og ansvaret blev herefter lagt i hænderne på Annie og Per og senere også Jan.

I 1988
afgik Annie ved døden og virksomheden drives derfor i dag af Jan og Per.

I 1993
efter mange forespørgsler på tømrerarbejde som Thykjær Glas ikke kunne udføre, besluttede Jan og Per at etablere et tømrerfirma ved navn Thykjær Træ. Thykjær Træ blev etableret for i større omfang at kunne afdække kundernes behov – og levere en totalløsning.

I 2004
besluttede Per og Jan at binde de 2 firmaer sammen med et fælles navn, nemlig Thykjær Glarmester & Tømer. Ejer og medarbejdere er stadig de samme.