ENERGIRUDER – EN GOD INVESTERING


Overvejer du at energioptimere din bolig? Så kan du nemt starte med at skifte dine gamle termoruder ud til nye energiruder. Du vil her mærke en stor forskel på din varmeregning, grundet den bedre isolering.

Isoleringseffekten på en 2 lags energirude er ekstra god eftersom den isolerer ligeså godt, som en almindelig termorude med fire lag glas. Termoruder forbruger henholdsvis 30 liter olie pr. m2, sammenlignet med en energirude som blot forbruger 12 liter olie pr. m2. Du vil derfor mærke en væsentlig forskel på dit varmeforbrug.

Har du et eller flere punkterede ruder, kan dette også gøre en stor indvirkning på isoleringen. Gammeldags termoruder giver kuldenedfald, hvilket helt forsvinder ved udskiftning til nye energiruder.

RÅDGIVNING OG SERVICE


Efter mange år i branchen har vi fået opbygget en stor kundetilfredshed, den er kommet gennem hårdt arbejde bestående af god service og rådgivning og ikke mindst arbejde udført i højeste kvalitet. Dine ønsker og behov er noget vi altid imødekommer, uanset opgavens størrelse.

KONTAKT OS


Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på energiruder eller udskiftning af dine gamle termoruder? hører vi gerne fra dig på telefon 66 13 55 65. Vi kan udover udskiftning af energiruder også optimere dine vinduer inden for hængsler, rammer, glas med mere. Bor du på Fyn? Er du velkommen til at bruge os som din fagmand. Med hovedsæde i Odense, servicerer vi gerne på det meste af Fyn.